Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Sateista ja harmaata

Syksy alkaa olla jo täällä. Toisaalta on mukava, kun ilmat viilenee, mutta tämä harmaa ja sateinen keli kyllä masentaa. Ei kiinnosta lähteä lenkille, saati ylipäätänsä näyttää nokkaansa ulkona. Mutta kouluun on raahauduttava, jos ei muuta. Opinnäytetyö ja harjoittelut painavat päälle, ja meinaa stressata. Tänään ei siis ole ollut hyvä päivä.
Laihdutus sinällään on tuntunut menevän ihan hyvin, syömiset on taas mennyt ihan ok. Kävin jo parina päivänä salilla (pitkästä aikaa vuosiin!) ja lihakset kyllä muistuttelevat jo itsestään. Kun saisi tämän kipinän pidettyä yllä, jotta innostus ei taas parin viikon jälkeen lopahtaisi. Harmittaa jo valmiiksi tuo pitkä harjoittelujakso, jonka teen osittain toisella paikkakunnalla. Juuri kun on tottunut saleilemaan, niin tuleekin kuuden viikon tauko. Täytyy katsella, josko sieltäkin löytyisi joku halpa (ilmainen?) sali.
Onneksi koulun puolesta saamme ilmaiseksi käydä salilla, ei muuten olisi mitään jakoja maksella opintotuesta salijäsenyyttä! Hirveätä kiskontaa! Kyllä minä (ikävä kyllä) ennemmin syön sillä rahalla, jota Kela minulle ystävällisesti makselee. Mihinkään muuhun se ei sitten riitäkään. Ja tarkoitan tällä, että summa on naurettavan pieni, ruokalaskut eivät :D

Se on nyt taas asennoiduttava tehtävien tekoon, perjantaina taas punnitaan ja jospa saisin viikonlopun aikana ne tännekin laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti