Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

tiistai 2. elokuuta 2011

Angst

Jos maanantai oli ankea päivä, niin ei tämä tiistaikaan mikään hehkeä ole ollut tähän asti. Olen nukkunut pari yötä todella huonosti, ja väsyneenä kaikki tuntuu paljon vaikeammalta. Haluaisi vain valittaa ja vinkua, kääriytyä vilttiin sohvan perukoille pakoon kavalaa maailmaa. Minulla on myös erittäin hyvä kyky suhtautua kaikkeen erittäin negatiivisesti. Esim. tulevan viikonlopun mökkireissu, jota olen oikeasti odottanut pitkän aikaa. Erehdyin vilkaisemaan sääennustetta eilen, ja sehän lupasi sadetta, tottakai. Siitähän se riemu repesi. Kaiken lisäksi kurkku tuntuu siltä, että saattaisin olla tulossa kipeäksi.

Eilinen päivä meni siis totaalisesti pilalle surkutellessani tätä kohtaloa. Hauskintahan tässä on se, että nyt on vasta tiistai. Tähän mennessä sääennuste on jo muuttunut edullisempaan suuntaan, kurkun kanssa on vielä niin ja näin. Mutta pienistä asioista sitä kriisin saa aiheutettua, uskomatonta mutta totta. Odottakaahan perjantaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti