Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

perjantai 12. elokuuta 2011

Mitat puhuu, puntari ei

Jahas, tämä viikko ei mennyt oikein putkeen. Paino aamulla 72,9 kg, eli viikossa pudonnut vain 100 g. Oli ehkä odotettavissa, kun ruokarytmit ja liikunnat muuttuivat koulun alettua, mutta syöminen on kuitenkin pysynyt ihan hyvin aisoissa. Olen viikonloput syönyt ja juonut aika lailla miten huvittaa, mutta nyt on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että tuollaisen tuloksen jälkeen ei lipsuta. Katsoo nyt miten käy, ollaan kuitenkin pitkästä aikaa kotona koko viikonloppu, joten mitään hirveitä ylilyöntejä tuskin on odotettavissa.

Mittailin tuossa myöskin, vyötärö edelleen samoissa mitoissa 85 cm. Vaikka punnitus masensikin hieman, nuo mittaustulokset lämmittivät jonkin verran mieltä. Kesäkuun alusta lantio on pienentynyt 1,5 cm, reidet ovat pienentyneet 6-5 cm ja käsivarret 3-2 cm. Varsinkin tuo reisien tulos oli mahtava, ne ovat aina olleet isot, tosin lihastakin niissä on ollut, mutta viime vuosina enemmänkin läskiä. Kaikki housut hankautuvat aina ensin rikki reisien kohdalta, jospa kohta pääsisi siitäkin ongelmasta eroon.

BMI on myöskin kesäkuun alusta laskenut 31,2 -> 28,8. Tosin minusta BMI on aika huono mittari, omalla kohdallani läski on kyllä läskiä, mutta monet lihaksikkaat ihmiset BMI luokittelee ylipainoisiksi, vaikka eivät olisi sitä lähelläkään. Kävin koulussa noin vuosi sitten Inbody-mittauksessa, joka kertoo KAIKEN. Se oli hirveä kokemus, pidin sitä lappua pitkään jääkaapin ovessa muistuttamassa mm. rasvaprosentista (jota en kehtaa edes anonyymina paljastaa). Nyt olisi jopa mukava päästä siihen uudelleen, näkisi "pintaa syvemmältä" miten on kehittynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti