Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

maanantai 1. elokuuta 2011

Karu paluu arkeen

Festariviikonloppu takana. On se vaan myönnettävä, että ei vanha jaksa enää. Alkoholia nautittiin kohtuudella, joten pahempaa krapulaa ei podettu. Väsyttää vaan niin armottomasti! Kumpanakaan iltana ei valvottu mitenkään erityisen pitkään, mutta jatkuva seisoskelu ja käveleminen yhdistettynä huonoon syömiseen ja liika juomiseen ottaa vielä maanantainakin veronsa.

Syömiseksi meni mm. festariruokaa ja perinteistä krapulapäivän karkkimättöä. Turvotus onkin asianmukainen. Jospa se tästä taas huomiseen mennessä paranisi. Muutenkin on hyvinkin perinteinen maanantai-ankeus: mikään ei mene niin kuin pitäsi ja kiinnostus on tasan nolla. Onneksi kesätöiden päättyminen häämöttää jo, tällä hetkellä kouluun palaaminen tuntuu ihanalta. Alkuinnostus kyllä hälvenee taas viimeistään ensimmäisten tenttien koittaessa.

Ei se auta, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Perjantaina taas punnitaan, ja sitten koittaakin taas mökkiviikonloppu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti