Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

maanantai 8. elokuuta 2011

In the city again

Kaikesta stressistä ja todella huonosta säästä huolimatta viikonloppu oli aivan mahtava. Ihana porukka oli pitkästä aikaa koolla ja seuraavaa reissua jo suunnitellaan. Syömiset meni odotetusti todella huonosti, lämmin ruoka syötiin ehkä kerran päivässä, muuten menikin grillimakkaraa, leipää sekä kaikenlaista herkkua. Ja alkoholia. Paljon. Tottakai jonkin verran harmittaa laihdutuksen kannalta, mutta olen päättänyt, että nautin viikonlopuista. Paino on tippunut kuitenkin koko ajan suhteellisen tasaisesti, vaikka olenkin viikonloppuisin syönyt ja juonut aika vapaasti. Ehkä paino olisi tähän mennessä tippunut pari kiloa enemmän, mutta olen tyytyväinen tähän tilanteeseen.

Sää ei totisesti suosinut viikonloppuna, vettä satoi melkein koko ajan ja oli kylmä. Aurinko alkoi paistaa sitten sunnuntaina kun kotiin oli matkaa n. 50 km. Kyllä ketutti, mutta menihän se viikonloppu sisätiloissakin hyvässä seurassa. Huomasin, että tähän mennessä saavutettu -7kg on tehnyt jo jotain itsetunnolleni. Huomasin hymyileväni vapautuneesti, kun illalla otettiin paljon kuvia (alkoholillakin saattaa olla osuutta asiaan). En miettinyt niin paljoa näkyykö kaksoisleukani kuvissa, enkä pakoillut kuvaustilanteita. Kuvia katsellessa sain kyllä taas lisää motivaatiota laihduttaa. Kyllä kamera paljastaa julmasti totuuden, vielä on paljon pudotettavaa ja kiinteytettävää.

Tänään taas uudella innolla, ajattelin siivoilla ja ehkä zumbata naapureideni iloksi. Perjantaina sitten voisi taas punnita ja mittailla. Saa nähdä, miten koulun alkaminen näkyy painonpudotuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti