Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 11. elokuuta 2011

Back to school

Koulumaailmaan on taas sopeuduttu. Nopeasti taas pääsi jyvälle, ja tuntui että on ollut vain pari viikkoa poissa. Huomenna onkin jo punnituspäivä, saa nähdä miten erilaiset aikataulut ja rutiinit ovat vaikuttaneet painonpudotukseen. Tämä viikko on kuitenkin suhteellisen normaali, mutta tulossa on pitkiä päiviä, jolloin ruokailuväli saattaa pisimmillään venyä 6 tuntiin. Luennot voivat olla monessa eri osoitteessa, joten aina ei löydy kahviota, josta ostaa välipalaa. Täytyy varmaan täydentää hedelmävarastoja.

Oli mahtava tunne saada hyvää palautetta luokkalaisilta ja jopa opettajilta laihtumisestani! Sai taas lisämotivaatiota, koska omaan silmään laihtumiseni ei näy. Näen peilistä vieläkin yhtä pullean naisen, vaikka järki sanoo toista. Oman aikansa sopeutuminen nähtävästi vie.
Kouluruoka ei ole muuttunut miksikään, samaa kuraa kuin aina ennenkin. Onneksi salaatti kuuluu asiaan, joten pahimmassa tapauksessa voi skipata pääruuan ja syödä salaattia. Se vaan ei pidä nälkää niin kauan kuin lämmin ruoka.

Mutta huomenna nähdään ja mittaillaan, mikä on viikon tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti