Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Mielialanvaihtelut, mitä ne on?

Alkuviikon masistelujen jälkeen olo on taas mitä mainioin. Miten tässä näin kävi? Tietysti hyvä asia, ei kukaan jaksa valittaa koko ajan. Turvotus on hävinnyt, ja pitkästä aikaa tuntuu siltä, että painoakin on saattanut taas lähteä. Huomenna olisi virallinen punnitus, joten jää nähtäväksi mikä vaa'an lukema loppupeleissä on.

Alan olla sinut myös astmalääkitys-järjestelynkin kanssa. Asioille ei vain voi mitään, ja olo on nyt parempi kuin pitkään aikaan. Hengitys ei vingu eikä rohise, ja aamulla ei tarvitse yskiä enää niin paljon. Se on metka tunne, kun saa melkein koko hengityskapasiteetin käyttöön!

Lähestyvä viikonloppu myös virkistää. Tiedossa on taas festarointia, nyt kahden päivän edestä. Toisin sanoen alkoholia, festariruokaa ja krapularuokaa. Vähän hirvitti ajatus rappiollisesta elämästä, mutta ajattelin kuitenkin ottaa kesästä kaiken irti. Minulla on lomaa vain viikonloput + ruhtinaalliset kaksi päivää ennen koulun alkua. Kaikki vapaa-aika on hyödynnettävä itselle hyväksi koetuin keinoin. Olkoon se nyt rellestystä ja rokkia.

Vanhentumisen huomaa nykyään hyvin festarikäyttäytymisestä. Aiemmin oli ihan sama missä nukuit, nykyään haluat mieluiten omaan sänkyyn yöksi. Aiemmin oli yksi lysti, jos rahaa ei riittänyt kuin pääsylippuun, kuka nyt ruoalla mitään tekee? Nykyään pitää melkein omat eväät viedä, jotta varmasti saa jotain hyvää syötävää, jos makkaraperunat ällöttää. Festarijuomat ovat myös vaihtuneet; taskulämmintä kaljaa, halpaa viinalekaa tai tuntemattomien juomien ruinausta omien loputtua ei tule enää niin harrastettua. Toki taskulämmin kalja kuuluu festarielämään :)
Ehkä olen viisastunut, kasvanut ja oppinut virheistäni. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti