Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 21. heinäkuuta 2011

Jotain punaista ja makeaa

Kävin aamulla puntarilla. Paino on täysin sama kuin viikko sitten! 74,4 kg. Aavistelin kyllä, että paljoa ei ole tälläkään viikolla lähtenyt, mutta että ei yhtään? Noh, onneksi ei sentään lisää painoa tullut. Yritän selitellä itselleni, että kuukautiskierron vaihe vaan on aiheuttanut turvotusta. Yeah, right.

Tällä viikolla syöminen on ollut ihan ok, ylimääräistä liikuntaa ei ole työmatkojen ohella tullut harrastettua. Toisaalta on niin pirun hiostavaa koko ajan, että hikoaa niilläkin matkoilla enemmän kuin tarpeeksi. Tänään lähdetään vielä miehen kanssa ulos syömään  ja sen jälkeen elokuviin. En jaksa tänään stressata syömisistä, onhan sentään juhlapäivä meille. Lisäksi huomenna lähdetään pienimuotoisille festareille, joilla tunnetusti alkomahoolia kuluu. Tämä kostautuu kyllä, mutta ensi viikolla pitää yrittää liikkua senkin edestä. Ei yrittää, vaan liikkua. Oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti