Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

perjantai 21. joulukuuta 2012

Tulkoon joulu!

Joulu tulla jollottaa, mutta joulumieli on vielä hakusessa. Valmistuttu on, sitä on jo jonkin verran juhlistettu (ihan sivistyneesti naukkaillen) ja tänään pitäisi aloittaa joulurumba. Bussi starttaa iltapäivällä ja matkustelu loppuu itse asiassa vasta tammikuun alussa :( En ole mikään matkailija-ihminen. Varsinkaan nyt, kun emme omista autoa ja kaikki välimatkat on taitettava joko talviystävällisellä VR:llä tai kylmissä linja-autoissa. Samalla täytyy toki raahata sen seitsemän säkkiä tavaraa edes takaisin. No, mutta matkailu avartaa.

Töitä ei ole, muuttoa ollaan jo hiukan jouduttu suunnittelemaan, koska työhakemukset on lähtenyt jo toiselle paikkakunnalle. Persiistä, mutta ei mahda mitään. Olen nyt vissiin ollut jokseenkin stressaantunut ja olen aina stressannut mahallani. Ehkä tämän johdosta tässä on muutaman viikon ajan ollut ellottavaa oloa eikä ruoka ole maistunut normaaliin tapaan. Siltikin tuntuu, että turvottaa. Äitini jo tästä riemastui kun kerroin, luulee rassukka jo tulevansa mummoksi. Sen pitäisi olla todellä epätodennäköistä, mutta ainahan se pieni mahdollisuuskin on. Tässä nyt kuitenkin odotellaan hetki ennen kuin lähden edes testaamaan, koska negatiivinen tulos on aina hiukan tympeä saada. Järjellä kun miettii, niin olen aika varma, etten voi olla raskaana. Sitten kun tätä asiaa alkaa pyöritellä päässään, niin kohta sitä jo suunnittelee lastenhuoneen väriä. Joten paras olla vielä järjen kannalla, kierto on ihan lopuillaan, joten jos ei viikkoon mitään muutosta ole tapahtunut niin ehkä sitten testin ostoon.

Tämä joulukuu on ollut kyllä aika vinkeä. Tässä on nyt tapahtunut vaikka mitä, ikään kuin elämän käännekohtia suuntaan jos toiseen. Isoja asioita on jouduttu miettimään, tekemään vaikeitakin päätöksiä. Jos tästä nyt vielä plussa tikkuun pärähtäisi, niin en tiedä miten päin olisi. Menisi nimittäin aiemmat päätökset uudelleen harkintaan ja kaikki muukin. Ei pieni päänuppi tälläisiä rysäyksiä kestä, hyvänen aika. Kaikesta huolimatta, yritämmä ottaa nämä seuraavat viikot rentoutumisen kannalta (ihan varmasti!), nauttia läheisten seurasta, hyvästä ruuasta sekä ottaa bussissa, junassa ja lentokoneessa istumiset elämysten kannalta (HAH!). Jos törmäätte jossain kyseisten kulkuneuvojen vaihtopisteessä laukkuja paiskovaan, kiroilevaan ja miestään sättivään, hiukan turvonneeseen nuoreen naiseen, se saattaa hyvinkin olla minä. Uskoisin kyllä, että kohtalotovereitakin saattaa olla liikenteessä. Hyvää joulua ja uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti