Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

tiistai 18. joulukuuta 2012

Oma näkemys

Jotta tämä blogi ei menisi ainaiseksi vinkumiseksi ja raivoamiseksi, ajattelin palata tähän olennaiseen, eli painonpudotukseen. Se on nyt junnannut ihan kohtalaisesti jonkin aikaa, johtuen ehkä voimavarojen puutteesta ja epämääräisestä siirtymävaiheesta.

Nykyistä painoa en tiedä, veikkaan sen olevan 70-73 kg välillä. Joka tapauksessa sitä on vielä 5-7 kg liikaa. Enemmänkin saa tippua, mutta tavoitteena on kuitenkin kiinteytyminen. Ongelmakohtia riittää, mutta varsinkin  vatsa ja kädet. Jalat on mulla ihan ok, toki sieltäkin ylimääräistä irtoaa. Takapuoleen olisi kiva saada muotoa, se kun meinaa olla lattana ja sivusuuntaan levinnyt :(

Olen monesti kironnut vartaloni mallia, joka tietenkin on verenperintönä tullut jostain äidin puolelta. Vatsa nimittäin ei ole kauniin pyöreä, vaan se on selkeästi jakautunut ylä.- ja alamakkaraan. Varsinkin tuo alapuoleinen röllykkä on ongelmakohta nro 1. Se ei jumalavita häviä mihinkään! Silloinkin kun painoin n. 60 kiloa, se törötti siinä. Veljilläni, jotka ovat normaalipainoisia ja lihaksikkaita, on tämä sama ongelma. Ei minua haittaisi sellainen pieni pyöreä maha, sellaisen kanssa kehtaisi pitää kireämpiäkin paitoja. Mutta oma keskivartalo on yksinkertaisesti niin ruman näköinen, että sen ilomielin verhoaa johonkin tunikaan.

(http://weheartit.com/entry/41592567/via/Saragunmarie)

Nyt on ihan pakko pikkuisen kuitenkin valittaa. Miten paljon voi ***** porata seinää ennen kuin loppuu reiän paikat!?! Tuota helvetinmoista jyrinää on kuunneltu aamusta asti! Ei sillä pitäis olla enää kohta mitä porata! Kyllä tässä nyt alkaa kaivata työtä jo siksi, ettei tartteis kuunnella kotona toisen remontointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti