Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

tiistai 8. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet ilveet

Joulu meni ja vuosi vaihtui taas ennen kuin huomasikaan. Ja kohta ollaan jo puolessa välissä tammikuuta! Eilen palasin viimein kotiin yli kahden viikon reissailun jälkeen. Oli mukavaa, mutta kyllä reissaaminen ja toisten nurkissa elely alkaa vaatia verojaan jossain vaiheessa. Kotiin oli mukava palata. Loman aikana monesti vannoin (taas) että tammikuussa alkaa uusi elämä. Tuli syötyä ja juotua miten sattuu. Kaikki varmasti arvaa mikä turvotus on päällänsä. 

Olenkin nyt päättänyt heti meidän vakituisen asuinpaikkakunnan selvittyä hommata kuntosalikortin. Oikeasti tällä kertaa. Mielellään vielä sellaiseen paikkaan, jossa olisi jotain ryhmätuntejakin. Ruokatottumuksia pitää vähän taas kartoittaa, kasviksia pitäisi lisätä enemmän. Tiedän, niin moni suomalainen vannoo ihan samaa tällä hetkellä. En minä tiedä pitääkö lupaukseni, aina hienoja suunnitellessa asiat tuppaavat menemään persiilleen. Joten en lähde hampaat irvessä repimään tankoja salille pelkällä nutriletin voimalla, vaan pikku hiljaa :) Ihan pakko pikkasen raivota, mikä h***n nutraus!! Oikeasti! Ehkä sen aivoriihen, joka tämän trendikkään sanan takana on, ajatuksena olikin saada ihmiset ärsyyntymään ja näin saada sana kaikkien huulille. Noh, onnistuivat, penteleet!

Asiaan, asuinpaikkakysymykseen saadaan vastaus tod.näk. viikon sisällä. Edellisen postauksen työtilanteeseen, muutosta on tullut sen verran, että nyt minulla on jopa valinnanvaraa! Juuri kun tehtiin päätös muutosta toiselle paikkakunnalle (jossa voisin valita kahden vakituisen työn välillä) niin eikös puhelin soi. Sijaisuus tämän hetkisessä kotikaupungissa, pituus kestoa x. Totuus on, että tästä kaupungista ei vakituista työpaikkaa saa kirveelläkään moneen vuoteen, joten muutto alkaa näyttää todennäköiseltä. Kunhan nyt selviää se sijaisuuden kesto, tekisinkö sen ensin ennen muuttoa vai en. Joka tapauksessa minun on ilmoitettava kolmeen työpaikkaan ensi viikolla päätökseni. AARGH! Olen huono tekemään päätöksiä, eikä tämä ole helpoimmasta päästä!

Noh, lupaan tällä viikolla stressaamisen ja kynsien pureskelun lomassa käydä lenkillä 2-3 päivänä, ja riehua hieman punttien kanssa. Näin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti