Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 10. tammikuuta 2013

Muutos on pysyvää

Nyt ollaan pikku hiljaa palailemassa ruotuun. Olo on jo vähemmän turvonnut, jospa tämä taas tästä. Kävin eilen kävelemässä ja tein käsi-olkapää -treeniä. Tänään pingoin tuolla ulkona n. 40 min. lenkin. Huomenna pitää taas kävellä kaupunkiin. Hyötyliikunta <3

En ala jauhamaan enää työpaikka-kriisistäni, mutta aloin miettimään tätä nykyistä olotilaa. Tämä aika, jona kävin koulua, oli rauhallisinta ja vakainta aikaa sitten lapsuuteni. Se, että asuin yli 3,5 vuotta samassa osoitteessa, on oikeasti pisin aika sen jälkeen muutimme pois lapsuuden kodistani. Mutta joo, tiivistettynä tässä on ollut erinäisiä koulutuksia, työpaikkoja, omia ja läheisten suhteita ja eroja jotka ovat vaikuttaneet asioihin. Kun muutimme tänne, iloitsin siitä että voisimme nyt ainakin varmuudella asua koko koulutuksen ajan samassa kaupungissa. Nyt olo on taas levoton. Ehkä en vain ole tottunut paikallaan olemiseen, tai tämä kaupunki ei ole sellainen, mihin haluaisi jäädä. Minusta olisi ihana muuttaa, aloittaa alusta uudessa kaupungissa, etsiä mieluista asuntoa, sisustaa ja tutustua uuteen asuinympäristöön.

Vaikka päätöstä muutosta ei ollakaan vielä tehty, oli pakko käydä pikkuisen vaklaamassa uuden (mahdollisen) kotikaupungin kuntosalitarjonta. Hyvältä näyttää! Hieman enemmän valinnanvaraa kuin täällä, ja pikkasen järkevämmin hinnoiteltu. Plussaa siis siitä! Tässä muutoksen huumassa alan katselemaan jo tavaroita läpi :D sillä silmällä siis, että jostain pääsisi kirpputorilla eroon.

Muutama tämän päivän biisi:


En ole hirveästi tämän jampan kappaleita kuunnellut, mutta eilen bongasin tämän voicelta. Härttinen, jostain syystä on tullut kuunneltua jo useampaan otteeseen!

Mutta on se Trivium vaan aina paikallaan!


1 kommentti: