Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

tiistai 29. tammikuuta 2013

Betonilähiö kutsuu

Hengissä ollaan! Huh, en muistanut että muutossa on näin paljon hommaa. Mutta nyt on uusi asunto, tuli vähän kiire tämän jutun kanssa, joten en ole kovin ihastunut uuteen kämppään. Se on vanha ja kuluneen näköinen, harmaassa betonilähiössä jossa nökötti yksi yksinäinen siwa. Olosuhteet ja rahavarat huomioon ottaen se oli paras vaihtoehto, ja päätettiin se sitten ottaa. Voi sitä rauhassa ajan kanssa katsella sitten mieluisempaa asuntoa kunhan on saanut tavarat uudelle paikkakunnalla, aloitettua työt ja ansaittua hieman enemmän rahaa. Elikkä ristiriitaisin tuntein tässä muuttoa tekemässä, mutta toivottavasti tämä joskus iloksi muuttuu.

Yllätyin viime perjantaina iloisesti kun uskaltauduin taas vaa'alle. Paino oli 70,6kg! Viime viikon tuloksesta tiputusta oli yli kilon verran. Jee! En muista milloin viimeksi paino on tippunut taas tuota tahtia. Kun nyt saisin tämän jatkumaan, tällä viikolla on taas erilainen rytmi syömisessä ja liikkumisessa kun olen "lomalla" eli työttömänä pari viikkoa. Aika menee pääosin pakkaamisessa ja juoksevien asioiden hoitamisessa. Syöminen on mennyt kuitenkin aika lailla nappiin, niin jos paino ei ainakaan pääsisi nousemaan.

Tein sellaisen ratkaisun, että vedän viikonloput nyt tiukemmalla linjalla. Tämän projektin alussa paino tippui ihan hyvin, vaikka viikonloppuisin söin miten halusin. Vaikka miten harasin tätä vastaan, onhan se nyt ihan typerää luulla voivansa jatkaa samoilla linjoilla jatkuvasti ja silti pudottaa painoaan. Ja muutaman viikon kokemuksella viikonloppujen syömingeistä kitistäminen on toiminut. Muutaman viikon päästä voisi jo rueta etsimään jotain kivaa kuntosalia, kun muutto uudelle asuinpaikkakunnalle on edessä. Tästä se taas lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti