Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Elämää pahvilaatikoiden keskellä

Nyt on kyllä sellainen fiilis, että ihan heti ei muuteta mihinkään! En muista yhtään aiempaa muuttoa, jossa asiat olisi menny näin vaikeesti. Mutta jospa se tästä, lauantaina olisi muuttopäivä. Jotenkin nyt tökkii kaikki, vuokrasopimuksen teko viivästyi teknisten ongelmien takia ja tulevalle työpaikalla olen kiikuttanut ties minkälaista todistusta ja lappusta. Ei muutollakaan ole periaatteessa kiire, jos kaikki nyt jostain syystä kusee, niin lähen sitten sukulaisten tykö ja maanantaina töihin. Jättäis miehen tänne pakkaamaan ja organisoimaan :D (muahhaa!)

Onneksi se tämän blogin pääasia, eli laihduttaminen, on puolestaan mennyt hyvin (ettepä olisi arvanneetkaan!) Viime perjantaina puntariin napsahti lukemat 70,1 kg. Eli viikossa pudotusta tuli -0,5 kg. Aivan hurjaa! Ei tällä vauhdilla paino ole pudonnut viimeksi kuin koko tämän urakan alussa. Jospa tämä oli vähän kuin uusi alku ;)

Harrasta päätöstä kuntasaliharjoittelun aloittamisesta vankista työterveyslääkärillä käynti ,joka liittyi työn aloittamiseen. Kyllä tuli sellaista paatosta! Luulin olevani ihan hyvässä kunnossa, mutta enpä ollutkaan enää samaa mieltä lääkäriltä lähtiessäni. Kovasti patisti salille ja tekemään polvelleni sopivaa aerobista harjoittelua. Vinkkinä siis muillekin, joilla polvessa on ongelmaa: polville armollisia ovat mm. pyöräily, vesijuoksu, cross-trainer sekä pururadalla yms. pehmeällä alustalla kävely.

Eli kohta pääsee sanoista tekoihin, mutta ensin muutto alta pois. Lisää pakkaamista siis ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti