Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Leipähirmun univaje

Siis miten tää paino vaan nousee! Oon jo tosissani miettinyt, soitanko ja pyydän lähetteen kilpirauhaskokeisiin. Paino on noussut 5 kg n. 3-4 kk aikana. Ja kuitenkin vuoden verran lapsen syntymän jälkeen, jolloin en paljoa liikuntaa edes harrastanut, paino pysyi samana. Nyt sitten kun on yrittänyt jotain tehdäkin, niin ei kun lihoo vaan. Toki olen imettänyt lasta, ensin täysimetystä 5,5 kk ja sen jälkeen enempi ja vähempi. Edelleenkin 3-4 krt päivässä, mutta eihän se enää kuluta paljoa mitään.

Olen miettinyt tätä väsymystilaakin, että senkö takia paino nousee. Oikein huonosti nukutun yön jälkeen voisi syödä koko ajan. Varsinkin leipää ja karkkia. Karkit ym. olen yrittänyt jättää nyt "karkkipäivään" mutta leipää voisin vetää rajattomasti. Voisin elää pelkällä ruisleivällä.

Stressi on varmasti myös iso tekijä, Stressi siitä, saako ikinä nukutuksi kokonaista yötä. Stressi siitä, miten saisi nukutuksi koko yön (ts. miten saada lapsi nukkumaa). Stressi kun väsyneenä ei huvita tehdä kotitöitä. Miehen koko olemassa olo vi###taa , kun se nukkuu paremmin, pääsee moneksi tunniksi töihin ja sitten valittaa kuinka väsynyt on! Oikeasti!

Joo mutta olen sentään yrittänyt liikkua! Eilen tein Tap Out:ssa ensimmäisen kerran Muyai Thai-harjoituksen. Ensimmäistä kertaa treeni tuntui kivalle! Ei ollut tunnetta,  että en selviä loppuun asti. Lisäksi ikijumissa olevat hartiani myhäilivät tyytyväisyydestä nyrkkeilyliikkeiden jälkeen. Synttärilahjaksi saamani sykevyö näytti harjoituksen päätyttyä maksimisykkeeksi 165, ja kaloreita paloi 355 kcal. Ihan hyvin kai, tuo sykevyö on ihan hauska keksintö. Täytyisi perehtyä syvällisemmin noiden sykerajojen sielunelämään. Toisaalta ei haluaisi liikaakaan tuijotella rannetta, sen kuin vetäsi menemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti