Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

lauantai 30. heinäkuuta 2016

Uusia haasteita, uusia tavoitteita.

Hohoo! Teinkin comebackin, Mietin hetken aloitanko ihan uuden blogin, mutta saman teeman kanssa jatketaan. Stoppi kirjoittamiselle taisi tulla uuden, haastavan työn takia. Fyysisesti raskaan työn lisäksi jatkoin kuntosalilla käyntiä sekä erinäisiä ryhmäliikuntatunteja. Sainkin painoni tippumaan 63 kg ja olin fyysisesti hyvässä kunnossa.

Sitten kävikin niin onnellisesti, että raskaustesti näytti plussaa! Siitäpä alkoikin jännä matka! Raskausaikana sain yhteensä kiloja n. 14. Kävin salilla ja tein  kävelylenkkejä ihan viimeiseen asti, Loppuraskaudessa tulikin vähän probleemia. Synnytys oli vaikea, lapsi iso ja väärässä tarjonnassa. Vauva joutui heti teholle ja saimme hänet kotiin vasta 13 päivän ikäisenä.

Nyt onneksi täysin terve ja vilkas kaveri on jo yli vuoden ikäinen! Itse alan havahtumaan tästä vauvakuplasta, paluu töihin siintää jo :/ Raskaudesta ja synnytyksestä toipuminen on kestänyt yllättävän kauan. sekä fyysisesti että psyykkisesti. Vartalo on muuttunut, aikaa on vähemmän ja väsymys on edelleenkin voimakkaasti läsnä. Tuo vipeltäjä ei ole vieläkään hokassut, miten kivaa olisi nukkua!

Raskauskiloja ei jäänyt loppujen lopuksi kuin muutama, mutta nyt vaa'an lukema on hilautunut koko ajan ylemmäs. Tuntuu, että tämä unenpuute jarruttaa koko projektia. Tällä hetkellä paino on siis n. 70 kg. Löysin (alennuskorista!) aikoinaan ostos-tv:ssä olleen Tap Out-treeniohjelman. Siitä innostuinkin ja olen parisen viikkoa saanut sitä tehtyä. Tosin ohjelman mukaisesti pitäisi tehdä 6 treeniä viikossa, mutta siihen en nyt ole ihan pystynyt, Kiinteytymistä olen havainnut varsinkin jalkojen osalta. Myös vyötäro on jonkin verran kaventunut. Nyt tämä blogi toimii taas mun motivaattorina. Mittoja laittelen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti