Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Mull' on jano.

Olen nyt yrittänyt juoda enemmän vettä. Jännästi sitä muka sen unohtaa, töissä ollessa tuli hyvin juotua kun oli vesipullo aina mukana. Lasta täysimettäessä tuli juotua kun janotti koko ajan :D
Pikku hiljaa veden juonti jäi vähemmälle, ja nyt olenkin yrittänyt ryystää entisenlaisesti.

Ja voinnissakin sen huomaa. Monesti aamupäivästä minulle tuli huono olo, Ajattelin ensin, että  verensokeri laski niin alas, mutta ei se aikaisemmin ole oksettavaa oloa tuonut. Nyt kun olen aamupäivästä juonut enempi vettä, ei pahoinvointia ole tullut. Tietysti yön paaston päälle kun vetää motillisen kahvia, niin elimistö on aika kuivahko.

Tein eilen tunnin mittaisen Spawl and Brawl- treenin Tap Out:ssa, Oli yhtä tuskaa alusta asti. Ensin kyllä hankin hyvän hien jo painelemalla pitkin kylää väsynyt, huutava lapsi vaunuissa. Kun pakko on treeni tehdä silloin kun lapsi nukkuu, koska mies on aika paljon töissä. Eikä se vaan onnistu lapsen hereillä ollessa. Olen testannut.

Mutta siis, hiki oli jo valmiiksi. Tämä treeni ei ole ollut mukana alusta saakka, joten olen tehnyt sen ehkä kahdesti enkä muistanut minkälainen se oli. Huh huh, tein ennätykset kulutetuissa kalorimäärissä, tunnissa kului 489 kcal. Enkä tehnyt edes kaikkea, huilasin luvattoman paljon.

Paino se vaan ei meinaa tippua, on kyllä senttejä hävinnyt vyötäröltä ainakin, reisiin on tullut enemmän lihasta ja kädet on kiinteytynyt, Että ei se hukkaan ole mennyt kuitenkaan. Pari päivää sitten vaaka näytti 71.2 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti