Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

maanantai 26. marraskuuta 2012

Holy s###!

210 op on nyt virallisesti rekisterissä ja tutkintotodistushakemus jätetty! On kyllä edelleenkin outo olo, en uskois millään että koulu on ohi. Aika haikeaa oikeastaan. Todennäköisesti tuonnekin puljuun tulee vielä ikävä, on se opiskelu kuitenkin vaihtelevampaa kuin työnteko.

Kuten arvasin, flunssa iski kovalla kädellä. Ehkä huomenna on vielä huonompi olo kun tänään varmistu valmistuminen ja stressata ei enää tartte. Viikonlopun kun makasin sohvalla sairastaen, niin olin taas hyviä ideoita pullollaan. Suunnittelin käyväni (sitten kun toivun) muutaman kerran viikossa aamulenkillä ja 2-3 kertaa viikossa salilla. Olin ihan intopiukeena ja silmissä siinti vielä kymmenen kilon tiputtaminen. Hyvähän se on suunnitella, onhan se puoliksi tehty. Kun nyt saisin sen tehtyäkin. Ehkä tämä viikko on vielä otettava iisimmin, keuhkot on sen kuuloiset ettei parane hirveesti riehua. Saa nähä miten käypi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti