Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 6. syyskuuta 2012

Time is runnig out

Ihana vapaapäivä, ainakin tähän mennessä. Kävin 45 minuutin reippaalla lenkillä, tein hiukan koulutehtäviä ja olen katsellut kaikki enemmän ja vähemmän kiinnostavat sarjat telkkarista. Aamusta soittivat ja kysyivät työhaastatteluun paikkaan, johon laitoin hakemuksen vähän aikaa sitten! Hui saakeli, vaikkakin olen monissa työhaastatteluissa ollut, niin aina ne jännittää yhtä lailla. Toisaalta haluan sen työpaikan, mutta toisaalta en. Olen huono tekemään päätöksiä, haluan analysoida kaikki vaihtoehdot tarkkaan ja punnita niitä vähän jokaisen vinkkelistä. Niinpä olen tällaisissa tilanteissa helisemässä! Lisäksi murehdin kaikkea aina liian aikaisin, niin kuin nytkin!

Luin pari päivää sitten lehdestä jutun crossfitistä. Tänään sitten intopinkeenä etsin netin ihmeellisestä maailmasta lisää tietoa tästä, koska lehtijutun perusteella kuulosti todella hyvältä. Mitä enemmän luin, sitä paremmalta kuulosti. Toki tästäkin ihanuudesta on jotain maksettava, ja siihen se into sitten taas lopahti. Onhan se ymmärrettävää, että ohjauksesta, tiiviistä treenimäärästä ja muusta opastuksesta tulee mukaan vähän ekstrahintaa. Minä, pihi penninvenyttäjä, melkein suljin selaimet samantien. Pitäkää salinne. Kun ei kertakaikkisesti ole varaa, niin ei ole. Se on vielä tyydyttävä noihin omiin käsipainoihin :D

Valittelut sikseen, ajattelin vähän laitella kappaleita, jotka antaa aina meikäläiselle puhtia sekä lenkillä että koulutehtävien teossa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti