Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mites tässä näin kävi?

Kirjoitukseen venähti näköjään puolen vuoden tauko, osittain siitäkin syystä ettei painonpudotus ole ollut niin aktiivista kuin aiemmin. Paino on kuitenkin pysynyt samoilla linjoilla, sahannut korkeintaan muutaman kilon edestakaisin. Tällä hetkellä ollaan ehkä n. 69 kilossa, välillä alin paino oli 68,2 kg. Eli ei mitään maata mullistavaa. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut painon pysymään kuosissa, vaikkakaan se ei ole pudonnut niin kuin suunnittelin.
Kevät oli niin kiireinen koulun suhteen kuin aavistelinkin, joten salilla käynti jäi hyvin lyhyeen. Normi arkiliikunnan lisänä olen oikeastaan vain nostellut käsipainoja suht säännöllisesti. Tästä on jopa tullut tuloksia :D Kesä menee töissä, joten veikkaan ettei mitään lisäliikuntaa tule normikävelymatkojen lisäksi. Taas toiveikkaana odotan syksyä ja alkavia ryhmäliikunta-/tanssikursseja, melkein kuitenkin tietäen etten saa aikaiseksi niihin ilmoittautua. Edessä on kuitenkin viimeinen puoli vuotta ammattikorkeaa jäljellä, opinnäytetyön viimeiset työstöt ja syventävät harjoittelut. Pelottaa jo valmiiksi :D toisaalta on hyvin epätodellinen olo. Miten kolme vuotta on mennyt näin nopeasti? Kun aloitimme koulun 3,5 vuotta  tuntui ikuisuudelta eikä koulun loppua näkynyt. Nyt on enää loppurutistukset jäljellä ja syksy menee nopeasti. Ihan kuin sitä joutuisi kohta siirtymään työelämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti