Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Back to work

Missä motivaationi luuraa? Olin viime viikon lomalla, ja annoin jotenkin itselleni luvan syödä mitä halusin. Ja meikätyttöhän söi! Asiaa ei auttanut yhtään tuo rakas mieheni, joka otti asiakseen kantaa kaupasta milloin mitäkin märssyä. Työt alkoivat (onneksi) kuitenkin tänään, joten eiköhän taas arkirytmiin pääse nopeasti.

Ahdistaa ja tympii kun paino on juminut niin kauan noissa samoissa lukemissa. Kun ei tule pudotusta, niin motivaatio laskee koko ajan. Haluaisin kuitenkin vielä pudottaa ainakin 5 kiloa, jos siihen pääsee niin miksei vielä toisetkin 5kg. Järjellä ajateltuna tuo -5 kg voisi olla jouluun mennessä mahdollinen :D

Haluaisin niin kovasti aloittaa jonkun uuden harrastuksen, ja vielä mukavampaa olisi saada kaveri jonka kanssa sitä harrastaa. Mutta kunhan tämän kesän nyt yrittää kammeta niin, että muutamankin kilon saisi poies. Voi taas sitten syksyllä arpoa ja voivotella miten taas eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti