Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

torstai 5. tammikuuta 2012

Lenssu ja turvotus

Joulu oli ja meni, en ole uskaltanut käydä vaa'alla laisinkaan. Turvotus on kyllä jo jonkin verran lähtenyt, mutta entiseen ruotuun en ole vielä päässyt/halunnut päästä. Lomaa on vielä jonkin aikaa, joten sitä on ikään kuin antanut itselleen luvan syöpötellä. Lisäksi joulusta asti on kiusana ollut flunssa, joka ei vieläkään ole kunnolla hellittänyt. Eilen kävelin pitkästä aikaa enemmälti, niin tänä aamuna sen tiesi. Toivottavasti ei mitään keuhkoputkentulehdusta kehittele :/
Ensi viikolla kyllä täytyy taas ryhdistäytyä, jotta ei hirveästi mene hunningolle. Varmasti jokusen verran on tullut painoa lisää, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä. Paino vaan lähtee niin pirun hitaasti, kun se taas tulee tuplavauhtia. Loma on kyllä muuten tehnyt todella hyvää, olen ottanut ihan rentoutumisen kannalta. Kotikin on jäänyt heitteille, tosin ollaan reissattu niin paljon sukulaisissa, että pieni kaaos kotona ei ole haitannut. Nyt vaan pitää ottaa levon kannalta vielä nämä viimoset lomapäivät ennen koulun alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti