Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sanoista tekoihin!

No nyt on hankittu jäsenyys paikalliselle kuntoklubille. Saapi käydä salilla ja ryhmäliikuntatunneilla, on hintakin kyllä sen mukainen. Vielä ei olla päästy kokeilemaan, kun meinaa flunssa iskeä. Eiköhän sitä ensi viikolla kuitenkin jo pääse vauhtiin, oli nimittäin tosi paljon eri vaihtoehtoja. Sillä silmällä katselin ainakin pilatesta, kahvakuulailua ja zumbaa.

Painoa en nyt ole mitannut, ehkä ensi perjantaina sitten. Töissä on pitänyt kiirettä ja siirryn jo ensi viikolla seuraavaan perehdytyspaikkaan. Omasta mielestä tämä "perehdytys" minkä sain edellisessä työpisteessä, oli kyllä niin hataraa että olisin tarvinnut vielä viikkotolkulla aikaa päästäkseni kunnolla kärryille. Kukaan ei oikein omaehtoisesti kerro mitään, vaan kaikki on kysyttävä erikseen. Tuntuu, että koko vastuu perehdytyksestä on omassa niskassa. Totta kai itse on vastuussa omasta oppimisestaan, se on itsestään selvää. Mutta olisi mukava jos edes joskus joku kertoisi kysymättäkin, perehdyttäisi, eikä kaikkia pikku juttuja tarvitsisi kokeilla kantapään kautta.

No, eiköhän se taas tästä. Oli pakko vähän purnata. Loikoisaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti