Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Työn raskaan raataja

Aamupaino oli 68,8 kg. Jei! Nyt parin viikon aikana on tullut käytyä siellä kuntokeskuksessakin, ainoastaan zumbaa on tullut kokeiltua. Paljon siellä on eri vaihtoehtoja, nyt on vaan aloittanut sellaisesta tutusta ja turvallisesta :) Ja on kyllä mahtavia zumba-ohjaajia! Aika paljon on ohjaajastakin kiinni, että miten heittäytyy niihin liikkeisiin, eilisen tunnin jälkeen oikein tunnen miten jenkkakahvat kärsivät.

Jos tästä pikku hiljaa kunnostautuisi myös sinne salin puolelle ja kokeilemaan uusia ryhmäliikuntatunteja. Pari, kolme kertaa viikossakin kun jaksaisi käydä niin ehkä tästä johonkin kesäkuntoon ois mahkuja ;) Työ vaatii myös omat veronsa, uutta on niin paljon! Siihen kun lisätään kiire ja työvoimapula, niin aijai! Perehdytys ei oikein toimi, ja itse tuppaan ottamaan stressiä jos en heti jotain osaa. Vastavalmistuneena minulla on kuitenkin aika paljon opittavaa, mitä ei koulussa pysty oppimaan. Nuo vanhat konkarit työelämässä jakaa sitä "hiljaista tietoa", ja ilmeisesti minä opin parhaiten kantapään kautta. Onneksi tuolla ei ole sellaisia hälytyslaitteita, mitkä oon onnistunut testaamaan parissa viime työpaikassa :)

No joo, mutta ihan hyvin on kuitenkin mennyt, ajan kanssa opitaan. Ehkä sitä pääsee jo päivystämään ennen kesää. Nyt pitää rueta laittamaan huushollia kuntoon, meille tulee ihkuja vieraita viikonlopuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti