Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Suuria asioita pienessä mielessä

Voihan vattu. Ei olisi pitänyt ostaa niitä pattereita. Paino oli noussut taas, tällä kerralla lukema oli 72,3 kg. Eli tässä ollaan miltei kilo per kuukausi lihottu takaisin niitä vaivalla pudotettuja kiloja! Kyllä tiedostan sen, että oma laiskuus ja mukavuudenhalu on nyt isoimpana esteenä. Kun olisi vaan energiaa ja tarmoa tehdä asian eteen vielä vähän enemmän töitä. On niin helppo keksiä syitä miksi ei. Koko ajan ajattelen että sitten kun. Sitten kun koulu loppuu, sitten kun harkka loppuu, sitten kun on rahaa. Nääh.

Mutta oikeesti tämä viimenen kolme viikkoa yhdessä tietyssä yksikössä on osoittautunut pirun vaikeeksi. Olo on kuin nurkkaan ajetulla, loppuun asti jahdatulla rotalla (kuulostipas aika dramaattiselta). Viimeset rutistukset menossa, oppari on saatu vihdoin viimein tarkistettavaan kuntoon ja muutamat kirjalliset työt vielä tekemättä. Sitten on tämä harjoittelu, jossa yksi ihminen saa koko homman maistumaan ihan p*skalta. Kaikki pitäisi osata, mutta mitään ei viitsitä kertoa eikä varsinkaan opettaa.

Se siitä koulusta, jotta elämä ei olisi tarpeeksi stressaavaa, on tämä tulevaisuuskin edessä :D Töitä ei ole ja jotain pitäisi ehkä rueta päättämään. En tykkää jäädä tyhjän päälle, ja jos tälle paikkakunnalle jäädään, niin pitäisi sietää paljon epävarmuutta. Todennäköisesti jonkun sijaisuuden saa, ja jopa vakkaripaikankin jossain vaiheessa toisesta paikasta, mutta sitä ennen on monta kuukautta kysymysmerkillä. Yhtään ei tätä epätietoisuutta helpota hyvinkin pitkään mielessä ollut ajatus perheenlisäyksestä.

Miehellä on pitkään jo ollut vauvakuume, itse olen ollut vähän myöhäisherännäinen sen suhteen. Ollaan lykätty ajatusta aikaan jolloin valmistun. Nythän se olisi käsillä, joten sitäkin on tullut ajateltua. Jos sitä ei työpaikasta ole tietoa, niin periaatteessa miksi ei? Toisaalta ollaan vielä aika nuoria, ja olisi hyvä saada työkokemusta, rahaa säästöön ja oma kämppä. Sitä ollaan nyt suurien kysymyksien äärellä! Pienemmästäkin sitä on ihminen ymmällään. Ollaan nyt vaan menty päivä kerrallaan eteenpäin. Tällä hetkellä ei jaksa keskittyä muuhun kuin tuohon kouluun, harjoittelua on enää 4 päivää jäljellä! Wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti