Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

perjantai 18. marraskuuta 2011

Tadaa!

Jumalavita! Aamulla rävähti puntariin lukema 69,6 kg! En ollut oikein varma oliko pudotusta tullut, mutta olihan sitä! Puoli kiloa lähtenyt kahdessa viikossa, ei mikään supervauhti mutta olen tyytyväinen. Tällä hetkellä laihduttaminen on ehkä viimeinen asia, jota jaksaisin stressata, niin oli mukava huomata painon putoavan sitä enempää miettimättä. Tämä pimeys ja pitkä harjoittelujakso alkavat vaatia veronsa. Aina väsyttää ja on nälkä. En ole harjoittelupäivien jälkeen jaksanut tehdä muuta kuin maata sohvalla. Onneksi tulee nyt taas tuota hyötyliikuntaa työmatkoista, iltaisin minua ei saa kirveelläkään ulos.

Olen nyt virallisesti 10 kiloa kevyempi, mutta urakka jatkuu vielä. Tästä kun saisi edes viisi kiloa vielä pois niin alkaisin olla tyytyväinen. Tällä tahdilla saavutan sen ehkä juhannukseen mennessä :D Tänään aion turmiollisesti juhlistaa painonpudotusta syömällä. Hyvä katsoa televisiosta Hurjaa painonpudotusta ja syödä suklaata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti