Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Tylsä arki

Aika hiljasta on ollut, en ole pariin viikkoon taas käynyt ollenkaan vaa'alla. Ehkäpä tänä viikonloppuna voisin uskaltautua. Oon yleensäkin hyvä rutinoitumaan, joten mikään liikkumisessani tai syömistavoissani ei ole heilahtanut viime näkemältä. (Olen ehkä tylsimpiä laihdutusbloggaajia ikinä). 

Ilahdutti viime viikonloppuna läheiseni kommentti "Sinä olet TAAS laihtunut!". Näimmehän vasta parisen viikkoa sitten. Joten toivo on korkealla pudotuksen suhteen. Toisaalta on ollut ihanaa käydä näin harvennetusti vaa'alla. Ajatukset eivät pyöri niin paljoa päivittäin laihdutuksen ympärillä, vaan tästä ruokavaliosta ja -rytmistä sekä liikkumisesta on tullut jo aika arkipäiväinen juttu. Tähän minä aikaisemmin pyrin, nyt on ylläpidon aika. 

Näin syksyn pimeydessä ja kylmyydessä meinaa tuo liikkuminen tuntua jotenkin ylitsepääsemättömän vaikealta. Ja nälkä on, jatkuvasti. Mieluiten söisin suklaata tällä hetkellä. Mutta ei, lenkille se on lähdettävä. Tulisi edes sitä  lunta! Tämä jatkuva vesisade ja synkkyys masentaa kenet tahansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti