Tietoja minusta

Pyöreä parikymppinen naisenalku. Opiskelun ohessa tarkoituksena pudottaa painoa takaisin normaalilukemiin. Lisäksi avoparin arkea ja normielämän kiemuroita.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hungry hungry hippo

Ugh. Viime viikon punnitustulos jäi päivittämättä. Ensimmäisen kerran tämän laihdutuksen aikana viime perjantaina tuli plussaa, eli paino oli 72,9 kg. Eihän se ollut kuin +400g, mutta sen pudottaminen vei kaksi viikkoa! Ja niin se vain hurahti takaisin parin päivän syöpöttelyn (ja juopottelun) takia. Tympii. 
Mutta eikun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Kaiken lisäksi meinaa flunssa iskeä, niin ei ole uskaltanut hirveästi liikkua. Koulumatkoja olen jonkin verran mennyt bussilla, mutta tänään uskaltauduin salille. Saa nähdä josko tuo kostautuu huomenna. 

Nyt on kyllä ollut koulun kanssa sellaista haipakkaa, että ei ole jaksamista ollut paljoa enää miettiä painonpudotusta. Täytyy vain syödä ja liikkua edes jotenkuten, ja toivoa ettei paino pääsisi nousemaan. Tiedän, olen laiska ja minulla on huono omatunto lykätessäni oman terveyteni taka-alalle, mutta olen kai liian velvollisuudentuntoinen ihminen. En osaa lykätä tehtävien palauttamista sovitun ajan yli, jättää kurssia roikkumaan ajan/ voimavarojen puuttuessa ym. Niinpä sitä painetaan apinanraivolla taas eteenpäin. Onneksi opinnäytetyön kohdalla asiat alkaa olla jo aika hyvällä tolalla, ja hetkeksi saa huokaista kun alkaa pitkä harjoittelujakso. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti